Huisartsenpraktijk Breedeweg

Huisartsenpraktijk Breedeweg is een Huisarts gelegen aan Bredeweg 21 in Groesbeek.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Breedeweg in Groesbeek

Huisartsenpraktijk Breedeweg is een huisartsenpraktijk in Groesbeek met 2 vaste huisartsen, 2 vaste waarnemend huisartsen, 3 assistentes, 1 POH-somatiek, 2 POH-GGZ en 1 Physician Assistant in opleiding. Ze bieden laagdrempelige eerstelijnszorg. Vanwege drukte zijn ze momenteel minder telefonisch bereikbaar, maar medicatie kan worden herhaald via MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Niet spoedeisende vragen kunnen worden gesteld via MijnGezondheid.net. Verder is er informatie beschikbaar over gezondheid en ziekte. De praktijk is gevestigd op Bredeweg 21 in Groesbeek.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Breedeweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Breedeweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Breedeweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Breedeweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Breedeweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Breedeweg

Bezoekers bekeken ook