Huidzaak by Agnes

Huidzaak by Agnes is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Kleefsebaan 79 in Berg en Dal.

Meer informatie over Huidzaak by Agnes in Berg en Dal

Huidzaak by Agnes is een schoonheidsverzorgingsbedrijf dat behandelingen aanbiedt in hun salon in Berg en Dal, maar ook op locatie of aan huis voor klanten die daar niet naartoe kunnen komen. Agnes Noordik is de eigenaresse en zij biedt ontspannende wellness behandelingen aan die zijn afgestemd op het huidtype van de klant. Haar visie is dat je tijd koopt en niet een specifieke behandeling, waardoor elke behandeling wordt afgestemd op de behoefte van de huid op dat moment. Het doel van elke behandeling is een optimale wellness ervaring, tijd voor jezelf en een verbetering van de huid op verzoek van de klant. De openingstijden van de salon variëren per dag, maar er zijn ook dagen waarop de salon gesloten is. Het adres van de salon is Oude Kleefsebaan 79 in Berg en Dal. Als je een afspraak wilt annuleren, wordt gevraagd om dit minimaal 12 uur van tevoren te doen. Als je binnen 12 uur voor de afspraak wilt annuleren, kan er 70% van de behandelingskosten in rekening worden gebracht.

Wil je weten wat Huidzaak by Agnes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidzaak by Agnes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidzaak by Agnes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidzaak by Agnes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Huidzaak by Agnes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidzaak by Agnes

Bezoekers bekeken ook