Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een Meubelmakerij gelegen aan Lieskes Wengs 6 in Leuth.

Meer informatie over Hubbers interieurmakers in Leuth

Hubbers interieurmakers is een bedrijf dat maatwerk interieurs realiseert voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze hebben een eigen werkplaats waar ze het interieur op maat maken en vervolgens zelf monteren op locatie. Het bedrijf heeft ook interieurarchitecten die kunnen helpen met het ontwerp. Het doel van Hubbers is om ervoor te zorgen dat klanten trots zijn op hun interieur en dat hun stijl, smaak en wensen tot in detail worden uitgevoerd. Het bedrijf bestaat al 45 jaar en de betrokkenheid en aanpak van het team van 35 medewerkers is nog steeds erg ambachtelijk. Hubbers biedt een totaaloplossing, waarbij de opdrachtgever, ontwerper en meubelmaker perfect samenwerken. Ze hebben ook vacatures voor nieuwe collega's. Ze werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en hebben ervaring in verschillende sectoren. Ze bieden ontwerp- en realisatiediensten aan en hebben korte lijnen tussen de afdelingen. Het bedrijf is gevestigd in Leuth en is geopend van maandag tot vrijdag op afspraak.

Wil je weten wat Hubbers interieurmakers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hubbers interieurmakers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hubbers interieurmakers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hubbers interieurmakers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Hubbers interieurmakers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hubbers interieurmakers

Bezoekers bekeken ook