Houzing vloer en interieur

Houzing vloer en interieur is een Winkel gelegen aan Industrieweg 15 in Groesbeek.

Meer informatie over Houzing vloer en interieur in Groesbeek

Bij Houzing vloer en interieur kun je terecht voor een uitgebreid aanbod in vloeren voor zowel je huis als je bedrijfspand. Elke situatie vraagt om advies op maat en daarom ontvangen wij je graag in onze speciaalzaak in Groesbeek, waar ons ervaren team je kan adviseren. Wij bieden verschillende soorten vloeren, zoals PVC, laminaat, vinyl, marmoleum, tapijt en kunstgras. Bij Houzing staat persoonlijk en eerlijk advies hoog in het vaandel en wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw interieur. Je kunt contact met ons opnemen voor een afspraak of langskomen tijdens onze openingstijden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Buiten openingstijden zijn wij ook op afspraak beschikbaar.

Wil je weten wat Houzing vloer en interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houzing vloer en interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houzing vloer en interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houzing vloer en interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Houzing vloer en interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houzing vloer en interieur

Bezoekers bekeken ook