Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen is een Sushirestaurant gelegen aan Sionsweg 1B, Nijmeegsebaan 53 in Heilig Landstichting.

Meer informatie over Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen in Heilig Landstichting

Hotel Restaurant Konbanwa is gelegen in een rustige bosrijke omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek. Het restaurant biedt heerlijke sushi, fingerfood en Aziatische, Chinese, Indische en Thaise hapjes. Het restaurantgedeelte is vernieuwd en aangepast aan de Aziatische keuken. Daarnaast is er de mogelijkheid om af te halen. De locatie, Sionshof, heeft een rijke geschiedenis en er zijn veel andere activiteiten in de omgeving, zoals musea en winkelen in de oudste stad van Nederland. Het menu bestaat uit gerechten die met zorg worden bereid met verse ingrediënten. Er zijn ook verschillende soorten sushi, gerechten, salades, soepen en desserts beschikbaar. Het restaurant heeft positieve beoordelingen op zowel Google als Facebook. Het adres is Nijmeegsebaan 53, Heilig Landstichting en de openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 12.00u tot 22.00u en van vrijdag tot en met zondag van 12.00u tot 22.30u.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Bezoekers bekeken ook