Hotel - Restaurant De Wolfsberg

Hotel - Restaurant De Wolfsberg is een Restaurant gelegen aan Mooksebaan 12 in Groesbeek.

Meer informatie over Hotel - Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek

Hotel Restaurant De Wolfsberg is gelegen op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen. Het pand uit 1860 heeft klassieke details gecombineerd met een modern interieur, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De Wolfsberg biedt een fijne sfeer en een waanzinnig uitzicht, waardoor je je er helemaal thuis voelt. Daarnaast heeft De Wolfsberg een Borreltuin waar je kunt genieten van live muziek, lekkere hapjes, drankjes en gezelligheid. De Borreltuin is elke zondag geopend vanaf 14.00 uur. Verder kun je jouw mooie momenten bij De Wolfsberg en de Borreltuin delen op Instagram met de hashtags #dewolfsberg en #deborreltuin. Het adres van De Wolfsberg is Mooksebaan 12, 6562 KB Groesbeek en het terras en grand café zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Het restaurant opent om 12.00 uur. Er zijn enkele data waarop De Wolfsberg gesloten is voor besloten partijen, namelijk op 26 augustus, 31 augustus, 1 september en 2 september.

Wil je weten wat Hotel - Restaurant De Wolfsberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel - Restaurant De Wolfsberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel - Restaurant De Wolfsberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel - Restaurant De Wolfsberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Hotel - Restaurant De Wolfsberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel – Restaurant De Wolfsberg

Bezoekers bekeken ook