Hoe MKB-vriendelijk is gemeente Berg en Dal?

GEMEENTE BERG EN DAL – Ondernemers in de gemeente Berg en Dal, bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente? Uw mening vindt de gemeente belangrijk.

Tweejaarlijks onderzoek

Daarom wordt u gevraagd mee te doen aan het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Het onderzoek bestaat uit een digitale vragenlijst. Het invullen hiervan kost slechts vijf minuten.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, groei van de economie, welvaart en leefbaarheid. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Zitten we op de goede weg? Zijn er dingen die anders kunnen? Krijgt u ‘waar voor uw geld’? Door het onderzoek komt men veel te weten. “Met die kennis zorgen we ervoor dat u op een succesvolle manier kunt blijven ondernemen in de gemeente”, aldus Berg en Dal.

Inhoud vragenlijst

Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

• De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers
• Het imago van de gemeente
• Communicatie en beleid van de gemeente
• Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 12 juni 2018!

Wilt u de vragenlijst uiterlijk 12 juni 2018 invullen? Ga naar: deze link. MKB verwerkt uw antwoorden anoniem en behandelt uw deelname vertrouwelijk.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.