Heuvelrijk Berg en Dal

Heuvelrijk Berg en Dal is een Accomodatie gelegen aan Wylerbaan 1-c in Groesbeek.

Meer informatie over Heuvelrijk Berg en Dal in Groesbeek

Heuvelrijk Berg en Dal is een luxe en duurzame accommodatie waar u kunt overnachten in een prachtige omgeving. Het is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals heisessies, teambuilding, workations en familieweekenden. Het bedrijf heeft goede faciliteiten voor zowel informele als formele activiteiten en de kamers zijn netjes, ruim en mooi ingericht. Het huis wordt schoon geleverd en biedt veel luxe, waardoor u zich echt op vakantie voelt. De omgeving is prachtig en de ruimte is ideaal voor grotere groepen mensen, met gezellige zitjes en een handige keuken. Heuvelrijk Berg en Dal heeft ook zakelijke mogelijkheden, zoals vergaderingen en overnachtingen, heisessies en teamuitjes. Er zijn verschillende zakelijke arrangementen beschikbaar waarbij u kunt vergaderen en overnachten op een locatie buiten kantoor. Het bedrijf heeft 18 ruime studio's, is rolstoelvriendelijk en heeft faciliteiten zoals een fietsenstalling, infraroodsauna, luxe terras, lift, 200 zonnepanelen en een laadpunt voor elektrische auto's.

Wil je weten wat Heuvelrijk Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heuvelrijk Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heuvelrijk Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heuvelrijk Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Heuvelrijk Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heuvelrijk Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook