Hervormde kerk Groesbeek

Hervormde kerk Groesbeek is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 18 in Groesbeek.

Meer informatie over Hervormde kerk Groesbeek in Groesbeek

De Protestantse Gemeente te Groesbeek is een kleine gemeente met ongeveer 300 leden, gelegen in een overwegend katholieke omgeving. De gemeente streeft ernaar om een open en gastvrije geloofsgemeenschap te zijn, waarbij de kerk voor iedereen een plek is om het geloof te vieren, te zoeken en te verdiepen. De Protestantse bewoners van de Groesbeekse Tehuizen zijn een vaste en trouwe groep van de gemeente. Tijdens de zomermaanden ontvangt de gemeente veel vakantiegangers. Naast de eigen predikante, gaan ook veel gastpredikanten uit de regio voor in de kerkdiensten. De gemeente nodigt iedereen uit om de vieringen bij te wonen, zowel fysiek als digitaal. Daarnaast biedt de gemeente de mogelijkheid om de kerk te bezichtigen, is het maandblad TOV online te lezen en kunnen vragen of opmerkingen worden gestuurd via e-mail. De kerk heeft ook een rijke geschiedenis als oudste monument van Groesbeek en biedt een vertrouwenspersoon aan voor wie behoefte heeft aan een luisterend oor.

Wil je weten wat Hervormde kerk Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde kerk Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde kerk Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde kerk Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Hervormde kerk Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde kerk Groesbeek

Bezoekers bekeken ook