Hemmie Sillessen Cup 2018 bij Germania

GROESBEEK – Op zaterdag 19 mei 2018 zal het vierde “Hemmie Sillessen Cuptoernooi” Jeu de Boules worden gespeeld.

Het toernooi heeft deze naam gekregen ter nagedachtenis aan Hemmie Sillessen, één van de grondleggers van het Jeu de Boules bij Germania.

Aanmelden vóór 18 mei

Iedereen boven de 18 jaar mag aan dit toernooi deelnemen en u kunt zich hiervoor individueel opgeven. Er zal echter gespeeld worden met tweetallen, een “maat” zal je via loting worden aangewezen. In de uiteindelijke finale zal weer 1 tegen 1 worden gespeeld omdat het Hemmie Sillessen Toernooi 1 individuele winnaar kent.

Opgeven kan op verschillende manieren tot en met 17 mei:
1. De Alte Herren bij Gerrie Kamps 06-53177583 of Toon Sillessen 06-39752470
2. Aan de bar van het clubhuis of telefonisch bij het clubhuis (nr: 024-3972081)
3. Niet leden mogen ook meedoen ter introductie van het spel Jeu de Boules. Ook zij kunnen zich opgeven bij bovenstaande telefoonnummers.

Gang van zaken op 19 mei

• U meldt zich aan bij de ontvangst tafel die onder de overkapping zal staan tussen 15.30 en 15.45 uur;
• Via loting zal dan een maat aan u worden toegewezen omdat er twee tegen twee zal worden gespeeld;
• Er worden 3 wedstrijden gespeeld. Met de door loting aangewezen maat (is elke ronde een andere) speelt u de wedstrijden. Een wedstrijd is gewonnen als je het eerste dertien punten hebt behaald;

• Poulewinnaar is degene die de meeste wedstrijdpunten heeft. Als dit gelijk is, telt het puntensaldo (de punten vòòr verminderd met de punten tegen over 3 wedstrijden). De poulewinnaars spelen tegen elkaar om de eerste 4 plaatsen. Maar omdat er uiteindelijk maar 1 individuele winnaar kan zijn, wordt er uiteindelijk 1 tegen 1 gespeeld om de winst van het toernooi. De winnaar ontvangt de Hemmie Sillessen-wisseltrofee en een beker voor de eerste plaats. Het tweetal dat op de tweede plaats eindigde, speelt tegen elkaar 1 tegen 1 om de derde en vierde plaats;

• Voor de eerste 4 plaatsen is een prijs beschikbaar.

Muziek en afterparty

Tijdens de wedstrijden zal Jan Zwitserloot de muziek verzorgen. Tegelijkertijd met het Hemmie Sillessen Toernooi zal het veteranentoernooi plaatsvinden. Na de prijsuitreiking is er vanaf 19.30 uur live muziek door de Rex Band. Ook niet-deelnemers zijn welkom op de afterparty!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen