HEMA Groesbeek

HEMA Groesbeek is een Warenhuis gelegen aan Bellevue 1A in Groesbeek.

Meer informatie over HEMA Groesbeek in Groesbeek

HEMA Groesbeek is een winkel die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl bestellingen die in de winkel worden opgehaald binnen 1-3 werkdagen beschikbaar zijn. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen, op voorwaarde dat het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen echter niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte producten. HEMA Groesbeek is ook een duurzame winkel en biedt de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt van Groesbeek, zoals Bemmel, Grave, Beuningen, Boxmeer, Mill, Malden, Cuyk, Nijmegen-Centrum, Gennep en Nijmegen-Dukenburg.

Wil je weten wat HEMA Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar HEMA Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Groesbeek

Bezoekers bekeken ook