Heeft u een klus? Bel de Buurtklus

GEMEENTE BERG EN DAL – U heeft een klus. U staat er alleen voor. En u heeft niet genoeg geld om iemand hiervoor te betalen.

Vrijwilligers

Bel dan de Buurtklus, een team van vrijwilligers in Groesbeek-Zuid die kunnen helpen bij het ophangen van spullen, kleine reparaties, klein tuinonderhoud en korte ritjes naar het ziekenhuis. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de klus en bent zelf aanwezig bij het uitvoeren van de klus.

Gebruik maken?

Wilt u gebruik maken van Buurtklus? Bel dan op werkdagen tussen 09.00-13.00 naar het servicebureau van Forte Welzijn: 085-0406066. Wilt u ook buurtbewoners helpen met klussen, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar lisanne.bron@fortewelzijn.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.