Healthy Disk

Healthy Disk is een Notenwinkel gelegen aan Molenveld 26 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Healthy Disk in Millingen aan de Rijn

Healthy Disk is een gezond tussendoortje dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en bijna allemaal zonder toegevoegde suikers. Het kan op elk moment van de dag gegeten worden, zoals voor een vergadering, na het sporten, bij een kopje koffie of op een borrelplank. Er zijn verschillende varianten van Healthy Disk, zoals de Original, Mini, Crumble en Bar. Het kan gebruikt worden als snack of als toevoeging aan maaltijden. Er wordt binnenkort een nieuw familielid aan de Healthy Disk familie toegevoegd, maar de uitgerekende datum wordt nog als verrassing gehouden. Voor meer informatie kan de website van Oliva BV geraadpleegd worden.

Wil je weten wat Healthy Disk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Disk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Disk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Disk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Healthy Disk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Disk

Bezoekers bekeken ook