Hardloopsters uit Berg en Dal en Mook in top 8 bij EK-18

GYÖR (HU) – Bij de Europese Kampioenschappen onder 18 jaar hebben twee atletes van Running Team Simba een top 8 klassering behaald.


Van links naar rechts: trainer Martijn Venhuizen, Yasmine Abbes en Manjorie Janssen.

De kampioenschappen vonden van donderdag 5 juli t/m zondag 8 juli plaats in het Hongaarse Györ.

Manjorie Janssen

Op vrijdagavond liep Manjorie Janssen uit Berg en Dal de finale 3000 meter. Mede door een Française werd het een zeer snelle wedstrijd. Manjorie liep lange tijd op de vijfde positie maar moest helaas in de laatste driehonderd meter wat terrein prijs geven. Ze finishte als 7e in een hele goede tijd van 9.37.95 minuten. De wedstrijd werd in 9.18.05 minuten gewonnen door de Ierse Sarah Healy.

Yasmine Abbes

Yasmine Abbes uit Mook had zich via de series 1500 meter, op de vrijdagochtend, geplaatst voor de finale op de zondagavond. In de finale wist ze in de laatste tweehonderd meter maar liefst vier atletes in te halen en zodoende in een zeer snelle tijd van 4.27.53 minuten als 8e te finishen. Ook deze wedstrijd werd gewonnen door de Ierse Sarah Healy, ze liep een tijd van 4.18.71 minuten.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.