H. Hubertuskerk

H. Hubertuskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkdijk 26 in Ooij.

Meer informatie over H. Hubertuskerk in Ooij

Dit is een samenvatting van de belangrijke feiten in de tekst: De Parochie Maria ten Hemelopneming heet iedereen welkom op hun website en nodigt hen uit om deel te nemen aan vieringen en activiteiten. Er wordt een bedevaart naar Katwijk georganiseerd op vrijdag 4 augustus 2023. Daarnaast zijn er Polderdagen van zondag 30 juli tot zondag 6 augustus 2023, waarbij het thema "Maria stond op en ging met spoed" centraal staat. Er is ook een Parochieblad beschikbaar om te downloaden en er wordt een gratis cursus aangeboden. Verder wordt er opgeroepen tot inschrijving voor iedereen die betrokken wil zijn bij de parochie.

Wil je weten wat H. Hubertuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Hubertuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Hubertuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Hubertuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar H. Hubertuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Hubertuskerk

Bezoekers bekeken ook