H. Antonius kerk

H. Antonius kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Sint Antoniusweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over H. Antonius kerk in Groesbeek

De parochie heeft een website waarop informatie te vinden is over verschillende activiteiten en evenementen. Er wordt een feestelijke viering georganiseerd rond de dag van de patroonheiligen Cosmas en Damianus. Daarnaast zijn er bijeenkomsten over het katholiek zijn in deze tijd, waarbij verschillende thema's worden besproken. Ook wordt er een oecumenische viering gehouden met als thema de zorg voor de schepping. Verder worden er activiteiten georganiseerd voor communicanten en vond er een bedevaart naar Katwijk plaats. Helaas is er ook een in memoriam voor dirigent/organist Eugène Ceulemans. Tot slot is er een noodfonds ingesteld om mensen te steunen die niet in aanmerking komen voor bestaande regelingen.

Wil je weten wat H. Antonius kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Antonius kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Antonius kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Antonius kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar H. Antonius kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Antonius kerk

Bezoekers bekeken ook