Guy Verlinde in “Bluesmoose Café”

GROESBEEK – Het is de makers van Bluesmoose gelukt om de populaire Belgische alleskunner Guy Verlinde naar Groesbeek te halen.

Hij speelt op 31 januari in De Comm bij het Bluesmoose Café.

The hardest performer in the blues

Verlinde komt oorspronkelijk uit Aartrijke maar ontpopte zich vanuit uitvalsbasis Gent onder de naam Lightnin’ Guy als “The hardest performer in the blues”. Hij is non-stop in binnen- en buitenland aan het toeren en momenteel de Belgische Blues-ambassadeur.

Riffs & licks

Guy draagt de tradities van de Amerikaanse blues meesters uit de Mississippi Delta naar Chicago’s Southside. Guy slaagt er immers altijd in om het publiek op de dansvloer te krijgen met hun “Genuine Foot Stompin’ Bluesmusic”. De band pakt steevast hun publiek in met strakke, eerlijke riffs & licks.

Entertainer

Verlinde is niet enkel een zeer begenadigd muzikant, maar ook een allround entertainer. En met de ruggensteun van zijn Mighty Gators maakt het niet uit voor wie of waar ze spelen. Elk optreden eindigt steevast in één groot feest. “Laissez-Le Bon Ton Rouler!”

Kaartjes reserveren (gratis)

Let op, het betreft hier opnames. Kaartjes kun je gratis reserveren via de website van Bluesmoose.nl of bij Café Bar De Comm. Deze reserveringen zijn wel gewenst, zodat het niet te vol geraakt zodat de cameramensen hun werk kunnen blijven doen.

Info

Evenement: Bluesmoose cafe;
Locatie: Cafe Bar De Comm, Dorpsstraat 12, Groesbeek;
Entree: Entree gratis. (Wel reserveren).
Aanvang: 20:00 uur;
Einde: 22:00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen