Gruusbèks carnaval! Hij is er weer: ’t Sökske 2018

GROESBEEK – Na het Schlagerweekend in Groesbeek kan iedereen zich gaan opmaken voor het carnaval. Daar mag ‘t Sökske natuurlijk niet bij ontbreken.

Ook dit jaar staat ‘t Sökske weer boordevol met leuke en verrassende verhalen: een prima voorbereiding op het carnaval in Groesbeek.

Huis-aan-huis

De redactie is wederom trots op het eindresultaat: zij bedanken iedereen van harte die een steentje heeft bijgedragen aan deze editie. ‘t Sökske 2018 zal komende week huis aan huis worden verspreid. Wel zullen huishoudens met een NEE-NEE & NEE-JA sticker op de brievenbus ‘t Sökske niet automatisch ontvangen. Een aantal exemplaren ligt daarom vanaf woensdag 24 januari a.s. klaar bij Gera Sportprijzen, Reestraat 13 en bij DHD Drukkerij, Kloosterstraat 41. Er geldt 1 exemplaar per persoon en op = op.

Geen sticker, maar toch niets ontvangen?

Mocht u onverhoopt geen Sökske ontvangen hebben en géén NEE-NEE of NEE-JA sticker op de brievenbus geplakt hebben, stuurt u dan komende week een mailtje met uw naam en adresgegevens naar sokske@sok-groesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.