Grote boeken- en mediamarkt in De Slenk

GROESBEEK-DE HORST – Op zondag 8 april is er in Dorpshuis De Slenk een grote boeken- en mediamarkt.

Romans, kinderboeken en CD’s

Van 12.00 – 15.00 uur bent u van harte welkom op Reestraat 2 de Horst, Groesbeek. Op deze dag zijn er, naast grote aantallen romans, informatieve boeken, kinderboeken en strips ook cd’s (waaronder veel klassiek), DVD-films en (klassieke) elpees te koop. De meeste boeken kosten € 1,-, cd’s en films worden voor € 2,- verkocht.

Opbrengst ten goede aan onderhoud dorpshuis

De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan het onderhoud van het dorpshuis. In 2018 is Dorpshuis De Slenk het goede doel van het Jan Lindersfonds. Daarmee wordt de opbrengst van deze markt door het Jan Lindersfonds verdubbeld. U kunt tijdens de boekenverkoop genieten van een kopje thee of koffie met taart, of een frisdrankje met broodje knakworst.

3.000 items

Er zijn inmiddels al bijna 3.000 items ingebracht maar heeft u thuis nog boeken, films, elpees en/of cd’s over, brengt u ze dan gerust. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06-23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.