Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Groepsaccommodatie Het Uitzicht is een Groepsaccommodatie gelegen aan Wylerbaan 1A in Groesbeek.

Meer informatie over Groepsaccommodatie Het Uitzicht in Groesbeek

Groepsaccommodatie Het Uitzicht is gelegen aan de rand van het mooie dorp Groesbeek, tussen de prachtige heuvels en bossen, met uitzicht op het Noordelijke hellingsgebied en de Zevenheuvelenweg. De accommodatie ligt op slechts 3 km van de Duitse grens en 10 km van Nijmegen. Er zijn veel activiteiten op loopafstand, zoals het centrum van Groesbeek, Nationaal Bevrijdingsmuseum, golf, tennis, zwembaden, spoorfiets, bossen en restaurants. Elke slaapkamer heeft zijn eigen sanitair. Er zijn drie groepsaccommodaties beschikbaar: Het Uitzicht XL voor maximaal 60 personen, Het Uitzicht voor maximaal 42 personen en Millers Home voor maximaal 18 personen. De locatie van de accommodatie is Wylerbaan 1a, 6561KN Groesbeek. Er zijn wandel- en fietsroutes in de omgeving en er zijn tips voor activiteiten tijdens het verblijf. Voor vragen kan contact worden opgenomen via het opgegeven e-mailadres.

Wil je weten wat Groepsaccommodatie Het Uitzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie Het Uitzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie Het Uitzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie Het Uitzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Groepsaccommodatie Het Uitzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Bezoekers bekeken ook