Grillroom Caïro

Grillroom Caïro is een Pizzeria gelegen aan Spoorlaan 2A in Groesbeek.

Meer informatie over Grillroom Caïro in Groesbeek

Grillroom Caïro in Groesbeek is trots op hun overheerlijke pizza's, gemaakt van verse producten met liefde bereid. Ze hebben ook 19 verschillende schotels en 6 grillgerechten, waardoor ze een specialist in schotels genoemd kunnen worden. Daarnaast bieden ze een ruim assortiment aan geliefde broodjes, altijd vers en met zorg bereid. Er is voor iedere smaak wel een heerlijk broodje te vinden. Daarnaast zijn er positieve reviews over de grillgerechten, zoals de shaslick. De grillroom is gelegen op Spoorlaan 2a in Groesbeek en is telefonisch bereikbaar op 024-3976266. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur, met uitzondering van dinsdag wanneer ze gesloten zijn.

Wil je weten wat Grillroom Caïro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grillroom Caïro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grillroom Caïro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grillroom Caïro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Grillroom Caïro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grillroom Caïro

Bezoekers bekeken ook