Grandioos James Bond concert komt naar Groesbeek

MILLINGEN AAN DE RIJN – Na één jaar van ideeën uitwerken, gadgets verzamelen, zagen, knutselen, verven en natuurlijk repeteren kon het publiek genieten van alles wat er was te zien en te horen.

Een volle sporthal De Duffelt te Millingen (meer dan 300 toeschouwers) was getuige van een uniek concert.

Posters

Bij aankomst werd je meteen al in de stemming gebracht: levensgrote posters van alle zes acteurs die James Bond hebben gespeeld, een goudkluis uit Fort Knox, een casino, de Golden Girl op een bed, een complete autoverzameling, héél veel gadgets met daarbij een beschrijving. En dat was nog niet alles…

Toneelvereniging

Acteurs van toneelvereniging Zeg maar Pang leefden zich helemaal in hun rol in. Er waren onder andere Solitaire uit “Live and let die” en de aartsvijand van 007: Blofeld. Mensen keken hun ogen uit! Om klokslag 20.00 uur begon het met het hoofdthema en daarna ging, met behulp van presentator Hans Bach, het in sneltreinvaart door bijna alle films heen.

Muziek uit de films

Het orkest speelde een afwisselende selectie van muziek uit de films en de welbekende titelsongs. De zangers Kim Mallek, Yvette Basten, Bianca Franken en Lain Barbier wisten vocale topprestaties te leveren. Aan het slot was er een minutenlange staande ovatie als waardering voor al het werk dat er in is gestopt.

Op naar Groesbeek

Iedereen, die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen; heel hartelijk bedankt voor het meewerken aan dit concert. Mocht u het gemist hebben, geen nood: zaterdag 9 juni zal dit spektakel nogmaals worden uitgevoerd in Sporthal Heuvelland te Groesbeek. Kaarten zijn online verkrijgbaar op onze website of bij de Bruna te Groesbeek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen