Grand Café De M'ooije Waard

Grand Café De M'ooije Waard is een Restaurant gelegen aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn

Grand Café De M'ooije Waard is een café in Millingen aan de Rijn waar heerlijke koffie, huisgemaakte snacks en vegetarische maaltijden worden geserveerd. Op warme zomeravonden kunnen gasten genieten van de idyllische zitplaatsen buiten en er worden regelmatig karaoke- en live-muziek-evenementen georganiseerd. Het café biedt ook Nederlandse gerechten, fastfood en gezonde opties aan, evenals een uitgebreid buffet. Betaling is mogelijk met contactloos betalen, betaalpassen, Diners Club, cadeaukaarten of contant. Het café biedt ook afhaal- en cateringdiensten aan en is beschikbaar voor privé-evenementen, zoals bruiloften. Het café is gesloten op maandag en donderdag.

Wil je weten wat Grand Café De M'ooije Waard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café De M'ooije Waard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café De M'ooije Waard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café De M'ooije Waard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Grand Café De M'ooije Waard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café De M’ooije Waard

Bezoekers bekeken ook