[GR18] Verkiezingsprogramma Sociaal Groesbeek 2018-2022

GROESBEEK – Ook Sociaal Groesbeek heeft het verkiezingsprogramma bekend gemaakt.


VLNR: Betty Wouters, Wiebo Kersten, Sonja Postema-Croonen, William Janssen en lijsttrekker Hans Peters.

De partij gaat de verkiezingen in onder de noemer “Sociaal Groesbeek maakt het verschil”.

Luis in de pels

Onze samenleving is volop in verandering. Je kunt je richten op de problemen die er zijn, maar Sociaal Groesbeek zegt er bewust voor te kiezen om die problemen te zien als uitdagingen. Sociaal Groesbeek is al ruim 12 jaar actief in de gemeenteraad met een kritisch geluid, als “luis in de pels”. Dat kritische geluid wil de lokale partij graag blijven geven daar waar nodig.

Open en eerlijke politiek

Sociaal Groesbeek heeft het verkiezingsprogramma opgesplitst in vier thema’s: leefbaarheid, open en eerlijke politiek, de toekomst en ondersteuning van vrijwilligers en kwetsbare groepen. De partij wil onder andere herstel van het vertrouwen in de politiek en meer inspraak voor burgers.

Betaalbare woningen en schoolzwemmen

Voor wat betreft de leefbaarheid zet Sociaal Groesbeek in op meer betaalbare (huur)woningen in de gemeente, buurtwinkeltjes, aandacht voor knelpunten in het verkeer, aanpak van verschillende vormen van overlast en voldoende AED’s. De lokale partij wil geen megastallen in de gemeente en de mogelijkheden voor herinvoering van het schoolzwemmen onderzoeken.

“Uw stem zal geen momentopname zijn rond verkiezingstijd, wij staat vier jaar lang voor u klaar. Sociaal is waar we voor staan, in Groesbeek liggen onze roots”, aldus de partij.

Klik hier voor onze verkiezingswebsite met meer informatie: VerkiezingenBergenDal.nl.

Klik hier voor het Sociaal Groesbeek-verkiezingsprogramma.

Bron: DeGroesbeek.nl, Verkiezingen Berg en Dal.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen