[GR18] Verkiezingsprogramma GJS 2018-2022

GEMEENTE BERG EN DAL– Gemeente-, Jeugd-, en Sporbelangen (GJS) heeft het verkiezingsprogramma 2018-2022 vastgesteld.

Focus op hele gemeente

GJS gaat, als oorspronkelijk Millingse partij, de komende vier jaar graag tussen de mensen in onze gemeente Berg en Dal staan. Om daadwerkelijk te horen wat er speelt en daar zo goed mogelijk en transparant op in te haken.

Meebesturen

Het doel van de partij is om ook de komende vier jaren weer mee te besturen in de gemeente. De eerste periode van ruim 3 jaar gemeente Berg en Dal zit er bijna op. Sinds juli 2016 heeft GJS een wethouder mogen leveren. Alex ten Westeneind heeft zich deze relatief korte periode ingezet om zichtbaar, betrokken en daadkrachtig te zijn. GJS wil daarmee door in de volgende periode 2018-2022.

Programma

In het 9 pagina’s tellende programma gaat de partij onder andere in op duurzaamheid, onderwijs, ruimtelijke ordening, financiën, zorg en de brandweer. GJS wil de zelfredzaamheid van ouderen vergroten, investeren in het verenigingsleven en zorgen voor goede voorzieningen voor de jeugd op het gebied van sport en ontspanning.

Klik hier voor onze verkiezingswebsite met meer informatie: VerkiezingenBergenDal.nl.

Klik hier voor het GJS-verkiezingsprogramma.

Bron: DeGroesbeek.nl, Verkiezingen Berg en Dal.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.