[GR18] Stemwijzer voor gemeente Berg en Dal online

GEMEENTE BERG EN DAL – Een autovrij centrum in Groesbeek, hondenbelasting, een tram(trein) door Groesbeek, windmolens, vuurwerkzones, verlichte fietspaden, Duitse les op scholen en pinautomaten in ieder dorp.


Screenshot van de Kieswijzer.

Het zijn enkele onderwerpen van de stellingen die te maken hebben met lokale thema’s.

Kieswijzer

De Gelderlander heeft voor de gemeenten in haar verspreidingsgebied een Kieswijzer opgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Door antwoord te geven op de 24 stellingen kun je zien welke partij uit de gemeente Berg en Dal de meeste overeenkomsten heeft met jouw eigen mening. Bij iedere stelling kun je tevens de standpunten van de 11 partijen doornemen.

Klik hier om naar de kieswijzer voor de gemeente Berg en Dal te gaan. En mocht je daarna nog wat tijd over hebben. Laat hieronder gerust weten welke partij jou het beste ligt, volgens de Kieswijzer.
Klik hier voor de verkiezingsprogramma’s die bekend gemaakt zijn.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.