Verleende evenementenvergunning, 9 tot en met 13 februari 2024, Feesttent SOK, parkeerterrein aan de Spoorlaan in Groesbeek (gemeente Berg en Dal)

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende evenementenvergunning, 9 tot en met 13 februari 2024, Feesttent SOK, parkeerterrein aan de Spoorlaan in Groesbeek (gemeente Berg en Dal).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning verleend op 31 januari 2024 Vrijdag 9 tot en met 13 februari 2024, feesttent SOK, parkeerterrein aan de Spoorlaan in Groesbeek (gemeente Berg en Dal)Voor dit tentfeest is een evenementvergunning verleend met een geluidsontheffing en een ontheffing van de Alcoholwet. Tegen deze besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indien bij de burgemeester, respectievlijk het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. De termijn van zes weken gaat in een dag na verzending van de vergunning/ontheffingen. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie. De verleende vergunning en ontheffingen liggen niet ter inzage. Wilt u de vergunning en ontheffingen inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij cluster APV Vergunning en bijzondere wetten via telefonnummer 14024.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 03-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. gmb-2024-53902

Gerelateerde berichten