Melding voor het verwijderen van asbest (mutatie) op de locatie Hulststraat 23 te Groesbeek zaaknummer MA24.01350

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het verwijderen van asbest (mutatie) op de locatie Hulststraat 23 te Groesbeek zaaknummer MA24.01350.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Berg en Dal heeft een melding op grond van de Omgevingswet ontvangen. De melding is gedaan voor het verwijderen van asbest (mutatie) op de locatie Hulststraat 23 te Groesbeek.Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een melding wordt bij de gemeente gedaan om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de melding van de activiteit?Een melding leidt niet tot een besluit. Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.Heeft u vragen over de melding van de activiteit?U kunt de melding bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 15-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. gmb-2024-259028

Gerelateerde berichten