Aanvraag vergunning voor het uitbreiden en verbouwen van de woning op de locatie St Jansberg 15 te Groesbeek zaaknummer AB24.00927

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het uitbreiden en verbouwen van de woning op de locatie St Jansberg 15 te Groesbeek zaaknummer AB24.00927.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Berg en Dal heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbreiden en verbouwen van de woning op de locatie St Jansberg 15 te Groesbeek. Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 25 juli 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 05-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. gmb-2024-242496

Gerelateerde berichten