Aanwezigheidsvergunning verleend voor 2 kansspelautomaat, café Ton Oomen, Reestraat 4 in Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanwezigheidsvergunning verleend voor 2 kansspelautomaat, café Ton Oomen, Reestraat 4 in Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Vergunning verleend op 21 november 2023Aanwezigheidsvergunning voor het hebben van 2 kansspelautomaten , café Ton Oomen, Reestraat 4 in Groesbeek.Tegen deze besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. De termijn van zes weken gaat in een dag na verzending van de vergunning/ontheffing. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie.Verleende vergunningen en ontheffingen liggen niet ter inzage. Wilt u een vergunning of ontheffing inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij cluster APV en Bijzondere wetten via telefoonnummer 14024.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 24-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. gmb-2023-500653

Gerelateerde berichten