Glamour Beauty Salon

Glamour Beauty Salon is een Kapper gelegen aan Burgemeester Hermsenstraat 119 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Glamour Beauty Salon in Millingen aan de Rijn

Glamour Beauty Salon is een dameskapsalon in Millingen aan de Rijn. De salon biedt verschillende mogelijkheden om een mooi nieuw kapsel te krijgen en luistert goed naar de wensen van de klant. De focus ligt op het naar voren brengen van de innerlijke schoonheid, zodat iedereen dit kan zien. De salon is alleen toegankelijk voor vrouwen en is gesloten op zondag en maandag. Op dinsdag tot en met vrijdag is de salon geopend van 9:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:30 tot 14:00 uur. Het is mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie of het maken van een adviesafspraak.

Wil je weten wat Glamour Beauty Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glamour Beauty Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glamour Beauty Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamour Beauty Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Glamour Beauty Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glamour Beauty Salon

Bezoekers bekeken ook