Gitaarbeurs 2018 in De Mallemolen

GROESBEEK – Op 18 februari wordt de Gitaarbeurs Groesbeek weer gehouden in De Mallemolen.

Het is een dag die voor iedereen die gitaar speelt veel interessante zaken biedt zoals optredens, workshops en demonstraties.

Verschillende (bas)gitaren en accessoires

Diverse standhouders hebben handgebouwde, gebruikte en nieuwe gitaren en basgitaren alsmede alle accessoires die een gitaarliefhebber maar nodig kan hebben. Paul Hendrix zal uitleg geven over de vele soorten gitaar-pickups; de elementen waar een elektrische gitaar zijn geluid mee “oppikt”.

Harald Koll en The Nameless

In de benedenzaal zullen onder andere Harald Koll, een acoustische virtuoos, en de band The Nameless optreden. The Nameless is een 6-persoons band met strak gitaarspel en twee zangeressen; muziek waar je niet bij stil kunt blijven staan. Alle redenen dus om De Mallemolen in Groesbeek met een bezoek te vereren op 18 februari.

Info

Datum : Zondag 18 februari;
Tijd : 10:00 – 17:00 uur;
Plaats : Cultureel Centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek;
Entree : 4,- euro (t/m 13 jaar gratis).

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.