Gezellige plantenmarkt Groenopleidingen Werkenrode

GROESBEEK – Daags voor Moederdag vindt op het terrein van Werkenrode Jeugd in Groesbeek de jaarlijkse Plantenmarkt plaats.

Ideaal voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk cadeautje of gewoon zijn of haar tuin of balkon wil opfleuren.

Verkoop

Leerlingen van de groenopleiding aan het REA College en Werkenrode School kweken in een professionele kas op het terrein planten. Eens per jaar verkopen zij deze zelfgekweekte planten, samen met planten afkomstig van stagebedrijven. Dat gebeurt tijdens een gezellige Plantenmarkt, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei. Verkrijgbaar zijn onder meer perkgoed, begonia’s, gemengde hangpotten, salvia’s, mini-tomatenplanten en bloeiende kuipplanten, zoals de Thunbergia en Rhodochiton.

Gezelligheid

Daarnaast is er ook veel gezelligheid. Koffiehuis en branderij Coffyn is present met zelfgebrande koffie en met thee van Bloesem Theehuis. Voor de kleine trek zijn huisgemaakte brownies en carrotcake verkrijgbaar. Ook is er een kraam ingericht met koffie, thee, cadeaupakketten, snoepjes, cafetières en andere leuke
(cadeau)artikelen.

De Plantenmarkt vindt plaats op vrijdag 11 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur bij de kas op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode, Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen