Geslaagd eerste lustrum Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen

GROESBEEK – De vijfde editie van de Open Berg en Dalse Voetgolfkampioenschappen op sportpark Noord in Groesbeek is weer een fraaie aflevering geworden.


Winnaars bij de teams.

Maar liefst 32 teams streden voor de prijzen maar vooral voor de eer.

Uitdagend parcours

De vrijwilligers van Germania hadden weer voor een mooi en uitdagend parcours gezorgd. Verdeeld over het gehele sportpark moesten de deelnemers 16 holes afwerken. Zowel de recreant als de ‘specialisten’, jong als oud, kwamen hier aan hun trekken en moesten alles uit de kast halen om de holes in zo min mogelijk beurten af te werken.

Winnaars

Uiteindelijk werd bij de teams het team van Tiger Bootz de winnaar voor Mediadeal, Temko 1, ADCO en Temko 2. In het individuele klassement werd Johan Spanjers van Temko 2 de winnaar, voor Stan Janssen (Germania A), Guus (Maikel Sillessen), Toon Verbeet (HV). Rens (Tiger Bootz) werd vijfde. Opvallend was hierbij dat Toon Verbeet op zijn 79-jarige leeftijd vierde werd.

Na afloop was er op het gezellige terras natuurlijk voldoende stof en gelegenheid om de holes nog eens allemaal door te nemen.

[nggallery id=1015]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.