Geert Cloosterman “Boysman van het jaar 2017”

GROESBEEK-BREEDEWEG – Geert Cloosterman is Boysman van het jaar 2017 geworden bij de Groesbeekse Boys.

Vrijwilligersfeest 2.0

Vrijdagavond 13 april, vrijwilligersfeest 2.0. De nieuwe formule werd goed ontvangen door de vele aanwezige vrijwilligers. Een quiz zorgde voor onderlinge verbondenheid. Vragen over Groesbeekse straatnamen en carnavalsschlagers werden afgewisseld met algemene vragen. Voorzitter Harm Hubers stond stil bij de vrijwilligers die de vereniging het afgelopen jaar ontvallen zijn en de ontwikkelingen op het vrijwilligersfront. En tussendoor was er gelegenheid om bij te praten.

Wie wordt het?

Toch draaide het tijdens het vrijwilligersfeest om die ene vraag: Wie mag zich tot Boysman (m/v) van het jaar 2017 laten kronen? Deze eer kwam toe aan Geert Cloosterman, secretaris van Groesbeekse Boys. Gezien zijn staat van dienst een zeer terechte keuze. Als voetballer stapte Geert na zijn jeugdjaren over naar het zaterdag 1 elftal en speelde nog geruime tijd met vrienden in één van de lagere seniorenteams van Groesbeekse Boys. Als vrijwilliger werd hij na de herstructurering in 2000 bestuurlijk verantwoordelijk voor de commissie accommodatie.

Dagelijks bestuur

Nadat hij structuur aangebracht had binnen deze commissie volgde de stap naar het dagelijks bestuur. Als secretaris stuurt hij nu het secretariaat aan en als sponsor ondersteunt hij de vereniging. Maar niet alleen achter de schermen besteed Geert veel tijd aan zijn club Groesbeekse Boys. Als jeugdleider is hij ook regelmatig op sportpark Breedeweg te vinden.

De verbondenheid met Groesbeekse Boys is groot, reden voor het bestuur om Geert als Boysman van het jaar te benoemen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen