Garage Leuth - Vakgarage Booltink

Garage Leuth - Vakgarage Booltink is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Lieskes Wengs 1 in Leuth.

Meer informatie over Garage Leuth - Vakgarage Booltink in Leuth

Vakgarage Booltink is een auto-onderhoudsbedrijf in Leuth, gevestigd aan de Lieskes Wengs 1. Ze zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage en bieden een full-service aanbod aan alle automerken. Het bedrijf is BOVAG en RDW erkend en heeft monteurs die goed opgeleid zijn en kennis hebben van alle automerken. Vakgarage Booltink biedt onder andere airco service, pechhulp en APK-keuringen aan. Ze hebben ook een nieuwsbrief met maandelijkse nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Het bedrijf staat goed bekend, met een gemiddelde beoordeling van 9.2 op basis van 247 beoordelingen.

Wil je weten wat Garage Leuth - Vakgarage Booltink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Leuth - Vakgarage Booltink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Leuth - Vakgarage Booltink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Leuth - Vakgarage Booltink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Garage Leuth - Vakgarage Booltink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Leuth – Vakgarage Booltink

Bezoekers bekeken ook