Garage De Ren

Garage De Ren is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Ren 11 in Groesbeek.

Meer informatie over Garage De Ren in Groesbeek

Garage De Ren uit Groesbeek is een garage waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan uw auto. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het repareren van schade, het inbouwen van airco of een alarmsysteem, en het uitvoeren van de jaarlijkse APK-keuring. Het team van Garage De Ren heeft alle expertise in huis om vrijwel iedere reparatie uit te voeren. Kleinere reparaties kunnen soms terwijl u wacht worden gedaan, maar voor grotere klussen wordt het hele reparatietraject van tevoren met u besproken. Ze geven ook een indicatie van de kosten en kunnen indien nodig een tijdelijke vervanging van uw voertuig regelen. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod aan occasions en kunt u bij hen terecht voor onderhoud en de APK-keuring van uw auto. Goed onderhoud kan op de lange termijn kosten voorkomen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Garage De Ren via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Garage De Ren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage De Ren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage De Ren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage De Ren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Garage De Ren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage De Ren

Bezoekers bekeken ook