Fundament IT

Fundament IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Houtlaan 18C in Groesbeek.

Meer informatie over Fundament IT in Groesbeek

Fundament IT is een ICT-dienstverlener die zich richt op ZZP'ers, MKB-bedrijven en startende ondernemers. Ze bieden een alles-in-één oplossing op het gebied van website, webshop, content management systeem, e-mail en online cloud hosting. Hun doel is om ondernemers te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen werk. Ze bieden onder andere een ERP-pakket aan dat geschikt is voor het MKB, ZZP'ers en startende ondernemers. Dit pakket is cloud-gebaseerd en biedt verschillende modules die volledig geïntegreerd samenwerken, zoals bereikbaarheid, relatiebeheer, verkopen, boekhouding, projecten en aanvullende diensten. Ze maken zelf gebruik van hun eigen product. Fundament IT biedt maandelijkse facturatie met een opslag van 15% en heeft algemene voorwaarden en een privacy statement. Ze zijn beschikbaar voor vragen en bieden demonstraties aan.

Wil je weten wat Fundament IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fundament IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fundament IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fundament IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Fundament IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fundament IT

Bezoekers bekeken ook