Frits Barend: `Sinds 7 oktober mis ik de vrolijkheid en opgewektheid in het leven, mentaal heb ik een behoorlijke klap gehad`

Groesbeek - Frits Barend (1947) gaf afgelopen donderdag een lezing tijdens de Kristallnacht-herdenking in het Vrijheidsmuseum te Groesbeek . Naar aanleiding daarvan een uitgebreid gesprek over hernieuwd antisemitisme, Israël en falende journalistiek: TPO Podcast · Frits Barend: ´Sinds 7 oktober mis ik de vrolijkheid...

Lees het volledige artikel bij TPO.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Nieuws door TPO. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Frits Barend: `Sinds 7 oktober mis ik de vrolijkheid en opgewektheid in het leven, mentaal heb ik een behoorlijke klap gehad`

Gerelateerde berichten