[Foto’s] Vernieuwd zwembad De Lubert officieel geopend

GROESBEEK – Woensdagavond is het vernieuwde zwembad De Lubert in Groesbeek officieel geopend.


Opening vernieuwde zwembad in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Van een echte heropening is trouwens geen sprake, want het zwembad kon ook tijdens de verbouwing gewoon gebruikt worden en is geen dag dicht geweest.

Moderner

De horeca was niet aantrekkelijk, de kleuren waren verouderd en de ruimtes klein en donker. Tijd voor een modernere uitstraling. Na een halfjaar verbouwen ziet het er van binnen weer een stuk beter en frisser uit, met een mooie serre. Met de doorlopende balie in de droge/ natte en buitenruimte kan er ook horeca worden gecreëerd in het zwemgedeelte.

Er waren aardig wat mensen op de been en voor hapjes en drankjes werd woensdagavond gezorgd. Clown Kwibus vermaakte de kinderen.

[nggallery id=1019]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.