[Foto’s] Tropische clubkampioenschappen bij TV Groesbeek

GROESBEEK – Afgelopen week was het tropisch tennissen tijdens de clubkampioenschappen bij Tennisvereneging Groesbeek.

Het thema was ook ’tropical’, maar dat het zó tropisch zou gaan worden, had natuurlijk niemand voorspeld.

Emmer water

Met wat aanpassingen van de regels en een emmer met verkoelend water, gingen de jeugdleden gewoon de baan op. En er zijn super leuke en vooral ook spannende wedstrijden gespeeld. Daar had de temperatuur gelukkig geen invloed op.

Waterspelletjes

Op zondag waren er Tropical Games en werd het een natte boel op de baan. Er waren verschillende waterspelletjes en je kon een potje Beachball-tennis spelen met af en toe een tropisch buitje. Na de spelletjes werd het tijd voor het serieuze werk: de finales! Totaal deden er 25 kinderen mee en is er gespeeld in verschillende onderdelen.

Tenniskids competitie

In het najaar gaan de kinderen weer meespelen met de Tenniskids competitie. Lijkt het je ook leuk om een keer te komen tennissen? Neem dan contact op met de trainer Hans Bokern (zie contactgegevens op de website www.tvgroesbeek.nl). Iedereen is van harte welkom.

[nggallery id=1020]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.