[Foto’s] Optocht Groesbeek-De Horst 2018

GROESBEEK-DE HORST – Zaterdag had in Groesbeek-De Horst de eerste “grote optocht” van het carnavalsjaar 2018 plaats.


CV Kiek Mar Nie heeft een wagen over de dierenweide. Foto en rechten: Iris Roselie.

Actualiteit

De optocht begon rond de klok van 14:15 uur, met tientallen deelnemers. Er kwamen weer diverse leuke creaties voorbij. Actuele onderwerpen die aan bod kwamen waren onder andere de rotzooi in het Groesbeekse bos, het verdwijnen van de bosbes uit datzelfde bos, een chocoladefabriek en de dierenweide in Groesbeek. Het was goed te zien dat er veel tijd in de wagens is gestoken.

Andere optochten

Zaterdag waren er ook nog optochten in Millingen aan de Rijn en Kekerdom. Morgen, zondag, volgt de optocht door Het Keulen van Gelderland. Er zijn 131 startnummers afgegeven en die staan hier. Start is om 13:00 uur. In Leuth en Ooij zijn er ook optochten. Dinsdag is de optocht in Groesbeek-Breedeweg. In Beek wordt maandag de Rozen-maondagoptocht gehouden.

Onderstaande foto’s met dank aan Iris Roselie!

[nggallery id=946]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.