[Foto’s] Kalorama Wandeltocht 2018

BEEK-BERG EN DAL – Dit weekend was het weer Kaloramamars.


Wandelen in het zonnetje. Vorig weekend was de 80e Kaloramamars. Foto en rechten: Henk Baron.

De start en finish waren in het Kulturhus te Beek.

Jubileum

Het was al weer de 80e editie. De organisatie had deze keer op veel wandelaars gerekend, omdat het een jubileummars was, maar het aantal deelnemers bleef bij de 2000 steken. Dat was een beetje een tegenvaller omdat er vorig jaar toch nog meer mensen hadden meegelopen, maar toch was de organisatie tevreden.

Muziek

De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid, alsmede het huisorkest van Kalorama, Sjoeng, gevolgd door een optreden van KNA uit Beek.

Opbrengst

De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en zonnig wandelweekend.

Artikel met dank aan Henk Baron.

[nggallery id=1005]
Foto’s met dank aan Henk Baron.

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.