[Foto’s] Jubilarissen 2018 bij BVC ’12 en VVLK

BEEK-BERG EN DAL/LEUTH – Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van BVC’12 en VVLK op zondag 7 januari zijn diverse jubilarissen gehuldigd.


Jubilarissen bij BVC ’12. Foto en rechten: Henk Baron.

BVC ’12

Bij BVC ’12 zijn de 11 aanwezige van de in totaal 19 jubilarissen gehuldigd door voorzitter Sander Joosten voor hun jarenlange trouwe lidmaatschap. 10 leden waren 25 jaar lid, te weten Joost Jansen, Jeroen Klaassen, Barry van Eck, Freek en Theo Flemminks (beiden niet aanwezig), Willem Jansen, Frank van Raaij, Arno Bank, Egbert-Jan Bogels en Erik Creemers (niet aanwezig).

40, 50, 60 en 75 jaar lid
De leden die 40 jaar lid zijn, waren Ruud van Leeuwen, Theo Reintjes en Jan Spin (niet aanwezig). 50 jaar lid waren Ben van Eck, Louis Heinen (niet aanwezig) en Jan van de Wal (niet aanwezig). Ben Geutjes was 60 jaar lid en ook niet aanwezig. Antoon Hendriks werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap en de niet aanwezige Willy de Haard was 75 jaar lid. De niet aanwezige leden krijgen hun onderscheiding op een later tijdstip uitgereikt.

Joyce van Leeuwen is Grootste BVC’er
Ook was er de verkiezing van de “Grootste BVC’er”. Dit was Joyce van Leeuwen, die alweer de 10e editie van het jeugdkamp had georganiseerd. Zij kon echter de prijs niet in ontvangst nemen aangezien zij met de jeugdleden onderweg was vanuit Disneyland naar huis en ergens in de buurt van de Belgische grens reed. Haar werd de prijs via de telefoon, onder luid applaus van de bezoekers, medegedeeld. De Nieuwjaarsreceptie werd druk bezocht door de leden en hun families, terwijl ook de schutterskoning met gevolg en prins Carnaval met gevolg aanwezig waren.

VVLK

In Leuth kwamen kwamen leden en vrienden van VVLK weer bij elkaar op Sportpark ‘De Duffelt’ voor de nieuwjaarsreceptie. Hieraan voorafgaand werd op het hoofdveld de nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Dit jaar speelden de carnavalsvereniging en het damesteam tegen elkaar. Het was misschien een ongelijke strijd, maar beide elftallen en het aanwezige publiek genoten weer van een leuke partij voetbal.

De jubilarissen
Traditiegetrouw stroomde na de wedstrijd het clubhuis langzaam vol voor de nieuwjaarsreceptie. De beste wensen werden over en weer doorgegeven. Daarna werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar waren dat er 8.

• 25 jaar: Gayco Hendriks (niet aanwezig) en Gert-Jan Gerritzen.
• 40 jaar: Rene Tank en Guydo van Eck, die beiden niet aanwezig waren.
• 50 jaar: Ton Engelen, Hemmie Engelen en Jan Tissen.
• 60 jaar: Geert Rutten.

Gezellige middag
Alle aanwezige jubilarissen kwamen één voor één aan bod en werden, samen met hun echtgenotes, door het bestuur in het zonnetje gezet. Het werd weer een gezellige middag waarbij de trouw aan een mooie vereniging nog maar weer eens nadrukkelijk naar voren kwam. Mede ook door de bezielende muzikale inbreng van Theo van Blitz. Het bestuur van VVLK feliciteert hierbij nogmaals alle jubilarissen.

Tekst en onderstaande foto’s weer met onze dank aan Henk Baron. Voor meer foto’s (die volgen nog) verwijzen wij u naar deze en deze link.

[nggallery id=924]

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen