[Foto’s] Gezellige prinsenreceptie in Leuth

LEUTH – Het prinsenpaar uit Leuth, Prins Fabian “de Opschepper” en prinses Anne van carnavalsvereniging de Sokkenummers, hield zondagmiddag in zaal de Vriendenkring hun Prinsenreceptie.


De prinsen en prinsessen carnaval van de gemeente Berg en Dal, samen met wethouders Alex ten Westeneind en Sylvia Fleuren. Foto en rechten: Henk Baron.

Veel verenigingen aanwezig

Alle carnavalsverenigingen uit de gemeente Berg en Dal, van het Hoog en het Laag, alsmede CV de Krunekroane uit Kranenburg (Dld) waren naar Leuth gekomen om Prins Fabian en prinses Anne te feliciteren. Maar ook veel andere verenigingen gaven akte de présence, inclusief de voetbalvereniging VVLK. Het hele kabinet is lid van de voetbalvereniging en de prins voetbalt in het derde elftal. Tevens verricht hij ook heel veel vrijwilligerswerk.

Carnavalsspeld

Namens het gemeentebestuur waren de wethouders Sylvia Fleuren en Alex ten Westeneind aanwezig. Zij hadden voor alle prinsen en prinsessen een carnavalsspeld van de gemeente Berg en Dal en een “overlevingspakket”. Prins Bart van CV de Cavalieren was al weg.

Optredens

Prins Peter Markus “der Treffende” met Funkenmariechen Julii van Kranenburg en prins Ummenie de 58e van Groesbeek verzorgden op hun manier weer een aantal optredens. Oud prins Gert-Jan den Trucker hing als afsluiting van de receptie zijn foto op in de eregalerij van oud-prinsen. Muzikale medewerking werd verleend door het orkest DES DWaas. De muziek werd verzorgd door feest DJ Mike.

Het was erg druk en vooral gezellig.

Artikel met dank aan Henk Baron. Klik hier voor meer foto’s.

[nggallery id=937]

Bron/Tekst: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen