[Foto’s] Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie 2018

BERG EN DAL – Enkele honderden mensen waren woensdagavond aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Berg en Dal in het Afrikamuseum te Berg en Dal.


Cheers! Foto en rechten: Henk Baron.

De openingstoespraak werd gehouden door de directeur van het museum, Stijn Schoonderwoerd, die trots vertelde dat het bezoekersaantal van het museum blijft stijgen.

Verenigingen

Vele verenigingen, waaronder schutterijen en carnavalsverenigingen, waren aanwezig om samen met burgemeester Mark Slinkman het glas te heffen op het nieuwe jaar. Muzikale medewerking werd verleend door muziekgezelschap Edelweisz, eveneens uit Berg en Dal, die na het proosten de mars Berg en Dal speelden.

Lage lokale lasten

Slinkman memoreerde ook dat de lokale lasten laag zijn en dat dat zo moet blijven. De gemeente zelf doet veel aan duurzaamheid, waarbij hij de woningisolatie en de waterbeheersing aanhaalde. Tevens riep hij de burgers op om de tegels uit hun tuinen te halen zodat het regenwater niet allemaal rechtstreeks het riool in gaat. Maar de burgemeester zei nog veel meer in zijn toespraak. De Nieuwjaarstoespraak staat hier (klik).

Artikel met dank aan Henk Baron. Voor meer foto’s en tekst verwijzen wij u door naar zijn website.

[nggallery id=921]
Foto’s met dank aan Henk Baron.

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.