Forte Welzijn: kennismaken met andere culturen

OOIJ – Kennismaken met andere culturen, dat was het thema van zondagmiddag in dorpshuis de Sprong te Ooij.


In Ooij kon men zondag kennismaken met andere culturen. Foto en rechten: Henk Baron.

Iedereen was welkom.

Missie geslaagd

Onder het genot van het heerlijke zonnetje is de missie van Maria Janssen en Patty Veldhuis (Forte Welzijn) geslaagd. Ruim 65 mensen hebben met elkaar zitten praten en eten. Echt kennis maken met elkaar uit verschillende culturen, zoals ook de bedoeling was.

Bingo, lachen, dansen en zingen

De middag werd geopend door Anwar Mansaladoon, columnist van de Gelderlander. Hij hield een voordracht van een aantal van zijn columns die voor veel mensen herkenbaar waren. Als afsluiter een echte Nederlandse bingo. Iedereen heeft super zijn best gedaan. Er is gelachen, gezongen, gedanst en door Maxwell uit Ooij muziek gemaakt.

Vriendschappen

Ook is er contact gemaakt met elkaar. “Hopelijk gaan die contacten mooie vriendschappen worden. We willen iedereen bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Daarin willen we zeker www.wijdoenmee.nu en dorpshuis de Sprong niet vergeten. We gaan een vervolg organiseren en hopen dat het weer zo’n succes wordt”, aldus Janssen en Veldhuis.

Artikel met dank aan Henk Baron. Klik hier voor meer foto’s.

Bron/Tekst: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.