Feest van Licht: gratis toegang voor koningen

HEILIG LANDSTICHTING – Wil je een keer écht het feest van Driekoningen vieren?

Dat kan zaterdag 6 januari in Feest van Licht in Museumpark Orientalis.

Verkleed als koning? Gratis entree!

Daar lopen die dag levensechte koningen door het park die je het verhaal vertellen van de drie wijzen uit het oosten die het kindeke Jezus gingen bezoeken. Gratis toegang voor kinderen die op zaterdag 6 januari verkleed komen als koningen of wijzen uit het oosten. Ook op deze zaterdag kan iedereen meedoen met Romeins schilderen, o.l.v. Academie voor Kunst en Ambacht.

Verdere programma

Zaterdag en zondag staan er ook verscheidene muzikale optredens en verhalenvertellers op het programma. Rondom het binnenmuseum zijn ambachtslieden aan het werk, zoals worst roken, manden vlechten, weven & spinnen, naaldbinden en ijzer smeden. Dit weekend kun je met roofvogels op de foto. Maak kennis met Gizmo de kerkuil, Falco en Bas de twee valken, Manja de Bengaalse oehoe, Rico het dwerguiltje en Dust de raaf.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.