Fanfare Wilhelmina organiseert slagwerkfestival

GROESBEEK – Op zondag 11 maart organiseert de slagwerkgroep van fanfare Wilhelmina een slagwerk festival in het eigen clublokaal aan de Kloosterstraat 7 in Groesbeek.


Fanfare Wilhelmina tijdens de optocht door Groesbeek. Foto en rechten: Iris Roselie.

De deelnemers deze middag zijn de jeugdslagwerkgroep De Beats uit Langeboom, Jeugdslagwerkgroep EMM uit Boekel en de Jongeren Percussie Groep en slagwerkgroep van fanfare Wilhelmina.

Melodische instrumenten

De slagwerkgroep van Wilhelmina laat voor het eerst enkele nummers horen op de onlangs aangeschafte melodische instrumenten zoals de marimba en vibrafoon. Fanfare Wilhelmina beschikt op dit moment over een grote groep enthousiaste jeugdige slagwerkers. Zij willen u graag laten horen wat ze tot nu toe hebben geleerd o.l.v. Rene van Lokven.

Info

De koffie en thee staat klaar vanaf 13.30 uur, aanvang eerste optreden is om klokslag 14.00 uur. De entree is gratis dus kom gewoon gezellig binnenlopen om te luisteren naar mooie afwisselende muziek van de 4 optredende groepen slagwerkers. Van harte welkom allemaal! Voor verdere info zie ook: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen