FAKRO Showroom

FAKRO Showroom is een Bouwmarkt gelegen aan De Ren 42 in Groesbeek.

Meer informatie over FAKRO Showroom in Groesbeek

FAKRO heeft een showroom in Groesbeek waar bezoekers de producten van FAKRO kunnen ervaren. Een bezoek aan de showroom is alleen mogelijk op afspraak. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen een afspraak maken door het invullen van een formulier op de website of door te bellen naar het telefoonnummer van FAKRO. In de showroom staan adviseurs klaar om vragen te beantwoorden en de producten te laten zien. Voor algemene vragen kan er contact opgenomen worden met FAKRO en voor vragen over service is er een apart aanvraagformulier op de website beschikbaar.

Wil je weten wat FAKRO Showroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FAKRO Showroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FAKRO Showroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FAKRO Showroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar FAKRO Showroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FAKRO Showroom

Bezoekers bekeken ook